Skip to main content

Musiikkiesitykset, arkunkantajat
ja valokuvaus

Musiikkiesitykset

Hautajaismusiikki on tärkeä osa siunaus- ja jäähyvästilaisuutta tuoden lohtua ja antaen toivoa surun keskelle.

Hautajaisiin sopivaa musiikkia on tarjolla valtavasti ja omaiset valitsevat sen edesmenneen ja omien toiveidensa mukaan. Hautajaismusiikki on usein herkkää ja surumielistä, mutta myös moderni musiikki voi sopia hautajaisiin.

Halutessanne huolehdimme hautajaisiin toivomusten mukaisesti esimerkiksi sellistin, viulistin, kuoron tai yksinlaulajan.

Arkunkantajat

Arkkuhautauksessa tavanomaisesti kuusi henkilöä saattoväestä laskee arkun hautaan.

Halutessanne järjestämme ulkopuoliset arkunkantajat kantamaan arkkua puolestanne. Ulkopuolisia kantajia kannattaa harkita etenkin silloin, jos saattoväki on jo ikääntynyttä, tai tilaisuus on henkilömäärältään vähälukuinen.

Myös tuhkauksissa on mahdollista järjestää autoonkanto. Tällöin arkku kannetaan alttarilta autoon hautajaisväen saattamana ja hautausauto lähtee lipumaan hiljaa ja arvokkaasti kohti krematoriota.

Valokuvaus

Valokuvat ovat kauniita ja lähes ikuisia muistoja tärkeistä tapahtumista.

Hautajaisten valokuvauksen voi hoitaa itse, mutta suuren surun keskellä on ymmärrettävää, että aina läheiset eivät kykene hoitamaan tätä. Halutessanne järjestämme tilaisuuteenne myös ammattivalokuvaajan tai videotuotannon.
Hautaustoimistollamme on luotettavia yhteistyökumppaneita hoitamaan sekä siunaus-, että muistotilaisuuden valo- tai videokuvauksen.

Valokuvista on mahdollista teettä esimerkiksi digikuvia tai albumeja. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista.