Skip to main content

Muistotilaisuus

Edesmenneen muisteleminen

Muistotilaisuuksia on erilaisia

Muistotilaisuus mahdollistaa surun jakamisen omien läheisten ja muiden vainajalle tärkeiden ihmisten kanssa. Vainajan tuttavat, työkaverit ja muut tuttavat voivat kertoa meille aivan uuden kuvan läheisestämme. Surun jakaminen auttaa uuden elämäntilanteen kohtaamista.

Muistotilaisuuden voi järjestää monella tapaa. Se voi olla perinteinen runsas ruoka jälkiruokineen, voileipäkakku kahvitarjoilulla, kalakeitto saaristolaislimpun kera. Sitä voi viettää seurakunnan tiloissa, muissa juhlatiloissa, kotona tai vaikka luonnossa nuotion ääressä. Parhaimmillaan tilaisuus kuvastaa muisteltavaa henkilöä ja hänen elämäänsä.

Olemme koonneet muitakin vaihtoehtoja muistotilaisuuspaikoiksi sekä tarvittaessa pitopalveluita tiloihin, joissa ei ole omaa tarjoilua, kuten mm seurakunnantilat.

Perttalan muisto- ja yksityistilaisuustila

Perttalan muisto- ja yksityistilaisuustila sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 1 lähellä Turun yliopistollista sairaalaa.

Tilaan mahtuu enimmillään 50 henkilöä ja sinne on tilattavissa pitopalvelu tai omaisten halutessa voivat he järjestää tarjoilut myös itse. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista järjestää muistotilaisuus omassa tilassamme.

Muistotilaisuuspaikat ja pitopalvelut

Muistotilaisuuspaikkoja

Muistotilaisuuspaikat - seurakuntien tiloja