Skip to main content

Kutsut, ohjelmat ja
lehti-ilmoitukset

Hautajaisiin kutsuminen

Hautajaisiin kutsuminen tehdään tyypillisesti puhelimitse, postitetulla kutsulla, lehti-ilmoituksella, tai yhä enenevissä määrin sähköisesti.

Autamme lehdessä julkaistavien kutsujen laatimisessa tai kutsukorttien tekemisessä. Teemme myös korttipohjia, jotka omaiset voivat halutessaan kirjoittaa ja postittaa itse. Omaisten toiveiden mukaan huolehdimme kaikista kutsuihin liittyvistä asioista: korttien tai lehti-ilmoituksen tekemisestä, postittamisesta tai julkaisemisesta sekä ilmoittautumisten vastaanottamisesta.

Painettu ohjelma

Painettu ohjelma auttaa saattoväkeä seuraamaan siunaus- tai jäähyväistilaisuuden etenemistä. Ohjelma on myös konkreettinen muisto hautajaisista.

Painettu ohjelma on siunaus- tai jäähyväistilaisuuden käsiohjelma, johon painetaan edesmenneen tietojen lisäksi tilaisuuden kulku, virsien ja/tai laulujen sanat sekä tilaisuudessa toimivien henkilöiden (pappi, puhuja, kanttori sekä mahdolliset esiintyjät) nimet sekä tarpeen mukaan lisäohjeistusta saattoväelle. Lisäksi ohjelmaan voidaan painaa tietoa koskien muistotilaisuutta.

Tilaisuuden kulusta ja ohjelman sisällöstä sovitaan papin tai puhujan sekä muusikoiden kanssa. Tämän jälkeen me keräämme tiedot yhteen, suunnittelemme, toteutamme omaisten toiveiden mukaisen ohjelman, jonka toimitamme valmiiksi siunaus- tai jäähyväistilaisuuteen.

Lehti-ilmoitukset

Lehti-ilmoituksilla on tapana ilmoittaa edesmenneen kuolemasta ja kiittää osanotosta tai kutsua hautajaisiin. Autamme kiitos- ja kuolinilmoitusten sekä kutsujen laatimisessa.

Suurten päivittäislehtien kuten Turun Sanomien, Helsingin Sanomien ja Aamulehden lisäksi huolehdimme ilmoitukset myös muihin toivomiinne paikallis- ja seutulehtiin.